​Ringkøbingvej 45​

7500 Holstebro

Tlf.: 22 34 00 85

Solvarme- og jordvarmeanlæg i Holstebro og Skive​

Installation, service og renovation af solvarmeanlæg og jordvarmeanlæg i Holstebro og Skive.

Står du over for en ombygning eller tilbygning, kan solfangere med fordel tænkes ind i konstruktionen fra starten. Vi står til rådighed fra den første skitse, til anlægget er tilsluttet og fungerer.

Et solvarmeanlæg er en miljøvenlig og fleksibel løsning. Det er en vedvarende energikilde, som let kan kombineres med de øvrige vand- og varmeanlæg, du har i huset.

Du kan også vælge et jordvarmeanlæg, der udnytter den oplagrede solenergi i jordens øverste lag. Uanset om du vælger sol- eller jordvarme, kan du spare op til 60 procent på din varmeregning, hvis du skifter fra naturgas, olie eller fjernvarme.

Selv når det er overskyet, og dagene er korte, fungerer anlæggene. Du behøver med andre ord ikke bekymre dig om det danske vejr.

Kontakt os for en vejledende samtale om mulighederne i sol- og jordvarmeanlæg

Leverandør af solceller

Vores foretrukne leverandør inden for solceller er den tyske virksomhed EWS : www.ews.dk

EWS har over 25 års erfaring med solcelleanlæg og er en af Tysklands største leverandører inden for disse produkter. Tyskland har været foregangsland inden for solceller i rigtig mange år og omkring

halvdelen af alle solcelle anlæg i verdenen, er installeret i Tyskland. Med mindst 20 års garanti påprodukterne, er du sikret en længerevarende sikkerhed for din investering.

Vores samarbejde med EWS gør, at du få en individuel rådgivning ved investering i et solcelleanlæg. EWS har udviklet et planlægningssoftware, hvor alle data af producenter og komponenter fremgår. Efter en opmåling og dataindsamling hos kunden, sender vi en bygningrapport til EWS, som i tæt samarbejde med deres ingeniører, udregner en et forslag, til den bedste solcelle løsning til din bolig.

Vi rådgiver dig, overtager projekteringen, beregner rentabiliteten, bygger dit anlæg og overvåger driften.

Hovedafdeling:

Aut. Energi- & VVS-installatør John Thomsen

Ringkøbingvej 45, Råsted - 7500 Holstebro

CVR: 18357836